Otthon-Bútor.hu

Még mielőtt elindulnál bútort venni ...

Címoldal Cikkek Bútor vásárlás Irodabútor vásárlás

TV-fotel, relax fotel ...

 

Te hogyan lazítasz egy átgürizett, munkában töltött nap végén? Gondolom, ahogy én is, te is általában a TV előtt, vagy egy könyvvel a kezedben zárod le a dolgos hétköznapokat. Ezek segítenek egy kicsit kikapcsolni az agyadat, és elterelik a gondolataidat arról, hogy még otthon a szabadidődben is azon stresszelj, hogy mi lesz másnap a munkahelyeden.

Egy jó könyv, egy izgalmas film, vagy egy pörgős meccs a TV-ben már önmagában is ki tudja zárni a külvilágot, de gondolnád, hogy ezt lehet még fokozni?

Most azt gondolod, ez egy hülye reklámszöveg csak, mert olvasni és tévézni tökéletesen lehet a kanapéról, vagy az ágyból is. Pedig nem annak szánom, csak szeretnék rávilágítani néhány apró dologra, amik kiiktatásával, vagy inkább átrendezésével még inkább pihentető lesz a lazításra, relaxálásra szánt időd.

 

TV-fotel

 

A kanapé, az ágy általában közös bútordarabnak számít egy családban. És egy közös bútordarabon általában osztozkodni kell, és fennáll a "veszélye", hogy amikor ténylegesen pihennél, és szeretnél magadnak egy félóra kényelmet és nyugalmat, akkor rád ugranak a gyerekek, a válladra dőlve alszik el a párod, vagy már épp foglalt a kanapé, amikor lehuppannál a TV elé.

Félre ne érts, ezek jó dolgok, de amikor szeretnél egy kicsit magaddal foglalkozni, akkor bizony "zavaró" tényezőként hatnak, és így már nem az igazi a pihenés, mert nem tudod magad beleélni a filmbe, vagy a átadni magadat a könyvednek.

 

És itt jönnek a képbe a TV-fotelek és a relax fotelek ... Miért?

Egyszerű. Egy TV-fotel, egy relax fotel az a bútordarab, amit sosem közös családi használatra veszel! Ez vagy apáé lesz, vagy anyáé, vagy a nagypapáé, de sose közös. Persze beleülhet más is, amikor épp nincs jelen a tulajdonos családtag. De amikor ott van, akkor ez csak az övé.

A TV-fotel, relax fotel egy kicsi privát szférát teremt az otthonodon belül, a nappali közepén, ahova nem hatolhat be más.

A többiek ülhetnek a kanapén, a gyerkőcök rohangálhatnak körülötted, de a TV-foteled az a te kis királyságod, a te saját bejáratú kényelemszolgád, amiben úgy ülsz, alszol, sziesztázol, olvasol, vagy tévézel, hogy nincs semmilyen aprócska zavaró tényező sem. EZ CSAK A TIÉD!

 


 

Teirodád.hu - íróasztalok és forgószékek raktárról

Bútor és lakberendezési webáruház

 

Nappali Kanapé Ülőgarnitúra


Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor akció

Konyhabútor akció

Szeretnéd a legjobb áron megvenni az új konyhabútorodat? Ezen az oldalon olyan bútorboltok weboldalát gyűjtöttük össze Neked, ahol biztos találsz akciós konyhákat.
Bútorbolt Dunaföldvár

Bútorbolt Dunaföldvár

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Dunaföldvár
Vagy fát, vagy extrémet? - Népszerű dohányzóasztalok

Vagy fát, vagy extrémet? - Népszerű dohányzóasztalok

A fa bútornak megvan a maga varázsa - aki szereti a természetes dolgokat, szívesen választja. Dohányzóasztalként azonban a bútorlapos darabok is népszerűek.
Irodabútor webáruház

Irodabútor webáruház

Tudsz egy jó irodabútor webáruházat, ahol már vásároltál és meg voltál elégedve mind a termékkel, mind pedig a kiszolgálással?
Kanapék és ülőgarnitúrák - Megbántad, hogy megvetted?

Kanapék és ülőgarnitúrák - Megbántad, hogy megvetted?

Gondolom, Te is jártál már úgy, hogy megvettél valamit, aztán mire hazaértél esetleg már meg is bántad a döntésedet. Amikor ez egy olcsó dolog esetében történik, akkor nem tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget. De ha ez egy bútorral fordul elő ...