Otthon-Bútor.hu

Még mielőtt elindulnál bútort venni ...

Címoldal Cikkek Bútor vásárlás Irodabútor vásárlás

TV-fotel, relax fotel ...

 

Te hogyan lazítasz egy átgürizett, munkában töltött nap végén? Gondolom, ahogy én is, te is általában a TV előtt, vagy egy könyvvel a kezedben zárod le a dolgos hétköznapokat. Ezek segítenek egy kicsit kikapcsolni az agyadat, és elterelik a gondolataidat arról, hogy még otthon a szabadidődben is azon stresszelj, hogy mi lesz másnap a munkahelyeden.

Egy jó könyv, egy izgalmas film, vagy egy pörgős meccs a TV-ben már önmagában is ki tudja zárni a külvilágot, de gondolnád, hogy ezt lehet még fokozni?

Most azt gondolod, ez egy hülye reklámszöveg csak, mert olvasni és tévézni tökéletesen lehet a kanapéról, vagy az ágyból is. Pedig nem annak szánom, csak szeretnék rávilágítani néhány apró dologra, amik kiiktatásával, vagy inkább átrendezésével még inkább pihentető lesz a lazításra, relaxálásra szánt időd.

 

TV-fotel

 

A kanapé, az ágy általában közös bútordarabnak számít egy családban. És egy közös bútordarabon általában osztozkodni kell, és fennáll a "veszélye", hogy amikor ténylegesen pihennél, és szeretnél magadnak egy félóra kényelmet és nyugalmat, akkor rád ugranak a gyerekek, a válladra dőlve alszik el a párod, vagy már épp foglalt a kanapé, amikor lehuppannál a TV elé.

Félre ne érts, ezek jó dolgok, de amikor szeretnél egy kicsit magaddal foglalkozni, akkor bizony "zavaró" tényezőként hatnak, és így már nem az igazi a pihenés, mert nem tudod magad beleélni a filmbe, vagy a átadni magadat a könyvednek.

 

És itt jönnek a képbe a TV-fotelek és a relax fotelek ... Miért?

Egyszerű. Egy TV-fotel, egy relax fotel az a bútordarab, amit sosem közös családi használatra veszel! Ez vagy apáé lesz, vagy anyáé, vagy a nagypapáé, de sose közös. Persze beleülhet más is, amikor épp nincs jelen a tulajdonos családtag. De amikor ott van, akkor ez csak az övé.

A TV-fotel, relax fotel egy kicsi privát szférát teremt az otthonodon belül, a nappali közepén, ahova nem hatolhat be más.

A többiek ülhetnek a kanapén, a gyerkőcök rohangálhatnak körülötted, de a TV-foteled az a te kis királyságod, a te saját bejáratú kényelemszolgád, amiben úgy ülsz, alszol, sziesztázol, olvasol, vagy tévézel, hogy nincs semmilyen aprócska zavaró tényező sem. EZ CSAK A TIÉD!

 


 

Teirodád.hu - íróasztalok és forgószékek raktárról

Bútor és lakberendezési webáruház

 

Nappali Kanapé Ülőgarnitúra


Kapcsolódó cikkek

Főnöki fotel, vezetői szék

Főnöki fotel, vezetői szék

Milyen főnöki fotelt szeretnél magadnak? Elegánst és tartósat: bőrfotel. Fontos szempont az ár: vezetői szék textilbőr huzattal
Bútorbolt Hajdúnánás

Bútorbolt Hajdúnánás

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Hajdúnánás
Sarokgarnitúra akció

Sarokgarnitúra akció

Szeretnéd a legjobb áron megvenni az új sarokgarnitúrádat? Nézz körül ezen az oldalon, mert itt olyan bútorboltokat gyűjtöttünk össze, ahol biztosan találsz akciós sarokkanapékat.
Bútorbolt Baja

Bútorbolt Baja

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Baja
Bútorbolt Eger

Bútorbolt Eger

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Eger