Otthon-Bútor.hu

Még mielőtt elindulnál bútort venni ...

Címoldal Cikkek Bútor vásárlás Irodabútor vásárlás

TV-állvány, vagy csak egy szimpla komód, esetleg fali konzol?

 

Magasan, vagy alacsonyan? Szélesen vagy szűkösen? Min álljon a TV, mely általában a nappali központi helyét foglalja el? TV-állvány, egy szimpla komód, vagy fúrjuk fel a falra?

Manapság kevés nappali van, ahonnan hiányzik a TV. Szinte minden háztartásban van minimum egy készülék. Ám ahogyan az sem mindegy, milyen és mit tud az a tévékészülék, az alatta levő tv-tartót is körültekintően érdemes kiválasztani. Más kérdés, ha a helye adott a szekrénysorban, vagy netalán fali konzol mellett döntünk. Itt azonban nem erről az esetről van szó!

 

TV-állvány

 

Kérdés, hogy milyen stílusú tv-állványra vágyunk: legyen modern, vagy inkább konzervatív, klasszikus a külseje? A másik kérdés az, mekkora helyet szánunk ennek a kisbútornak. Egy sarkot, vagy ennél többet?

 

TV-állvány, Kaspian

 

A kialakításon kívül - legyen az egy sima egyenes vonalú tv-állvány, vagy egy kimondottan sarokba helyezhető tv-állvány, stílusban is rendkívül nagy a választék. Akár klasszikusabb, akár modernebb stílus fele hajlunk, olykor az alaphatást, textúrát megbontva fém kiegészítőkkel, esetleg üvegpolcokkal is szembe találkozunk egy-egy ilyen bútordarab esetén.

A használhatóságot és a praktikumot sokszor polcos, de van hogy fiókos részekkel teszik teljessé a gyártók. Méretre pedig kisebbet, nagyobbat is kérhetünk, vagy amekkora csak elfér a nappalinkban - hangulatos, vidám, vagy épp dizájnos kiegészítőt kapunk!

 


 

Teirodád.hu - íróasztalok és forgószékek raktárról

Bútor és lakberendezési webáruház

 

Nappali Hálószoba


Kapcsolódó cikkek

Gyerekbútor képek

Gyerekbútor képek

Gyerekszoba berendezésére praktikus megoldás az elemes bútor, ami praktikus és pénztárcakímélő is egyben.
Ülőgarnitúra akció

Ülőgarnitúra akció

Nézz körül az oldalunkon összegyűjtött bútorboltok kínálatában és vedd meg Te is a legjobb áron új elemes ülőgarnitúrádat akciósan.
Stílus és dizájn - nagyító alatt az elemes bútor

Stílus és dizájn - nagyító alatt az elemes bútor

Mostanság sokan és egyre többen keresnek olyan bútort, ami variálható és könnyen átrendezhető. Ennek az igénynek a kielégítésére tökéletes megoldás az elemes bútor.
Hogyan válasszunk számítógépasztalt otthonra?

Hogyan válasszunk számítógépasztalt otthonra?

A mai modern otthon szinte nélkülözhetetlen része legalább egy számítógép, vagy laptop. Amiben viszont még lehet fejlődni, hogy ezeknek az eszközöknek is kialakítsunk egy megfelelő, az otthonunk képébe tökéletesen belepasszoló helyet.
Neked mit jelent a modern konyhabútor?

Neked mit jelent a modern konyhabútor?

Egy mai modern konyhabútort többféleképpen is meg közelíthetünk. A modernséget a többség a kinézetre érti, de akad olyan is, aki a konyhabútorban rejlő technikai megoldásokra, illetve beépített gépekre gondol.