Otthon-Bútor.hu

Még mielőtt elindulnál bútort venni ...

Címoldal Cikkek Bútor vásárlás Irodabútor vásárlás

Trópusi keményfa ágykeretek

 

Igazi pihenést és szerelmi fészket, természetközeli élményt nyújt és látványnak sem utolsó! Válasszunk trópusi keményfa ágykeretet.

A legtökéletesebb franciaágy kiválasztása sosem túl könnyű feladat, ha csak nem szerettünk bele egy darabba azonnal, és semmi sem tántoríthat el tőle! Nos, a trópusi keményfa ágykeretekbe nem nehéz belebolondulni. Ha egy valóban kényelmes, természetes anyagból készült ágyra vágyunk, mely kiválóan illeszkedik egy egzotikusabb, vagy modernebb, de még akár egy konzervatívabb stílusú hálószobába is, tökéletes választás a tömörfa ágykerettel rendelkező franciaágy.

 

Trópusi keményfa ágykeret

 

A trópusi keményfa ágykeretek között is megtaláljuk a különböző ízléseknek megfelelő formát és színárnyalatot. Sok esetben választhatunk az ágykerethez stílusban és színben is passzoló kiegészítőként például éjjeliszekrényt is.

Ami talán hátrány, és megfigyelhető, hogy az ilyen típusú trópusi keményfa ágykeretekhez általában nem kapható ágyneműtartó. Nem mintha annyira passzolna hozzá, de ha pakolóhelyre van szükség a hálószobába, akkor jól jöhet. Ha mindenképp pakolni szeretnénk alá, akkor néhány szövet, vagy épp fahatású tárolódobozzal megtehetjük - a takarítás alattuk pedig rendkívül könnyű.

Az ilyen trópusi keményfa ágykeretek méretei senkit se ijesszenek meg, hiszen szinte kivétel nélkül lapraszerelten érkeznek meg otthonunkba! Csak össze kell rakni, és máris miénk az egzotikus kényelem!

 


 

Teirodád.hu - íróasztalok és forgószékek raktárról

Bútor és lakberendezési webáruház

 

Hálószoba bútor Hálószoba Ágy matrac


Kapcsolódó cikkek

Fiatalos elegancia, meghökkentő merészség: design kanapé

Fiatalos elegancia, meghökkentő merészség: design kanapé

A minimalista stílus, a szabályos vonalak, a fémes felületek kedvelői nem is kívánhatnának megfelelőbb bútort otthonukba, mint egy kényelmes, de mutatós és meglepő design kanapét!
Íróasztal akció

Íróasztal akció

Ne dobj ki több ezer forintot az ablakon feleslegesen, vedd meg íróasztalodat a legjobb áron! Ezen az oldalon olyan íróasztal üzletek, íróasztal webáruházak honlapjait találod, ahol szinte biztos, hogy mindig találsz akciós íróasztalokat.
Bútorbolt Hajdúnánás

Bútorbolt Hajdúnánás

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Hajdúnánás
Bútorbolt Veszprém

Bútorbolt Veszprém

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Veszprém
Az ágyban ne habozzunk ? hideghabozzunk!

Az ágyban ne habozzunk ? hideghabozzunk!

Fontos figyelembe vennünk, milyen alváspozíciót veszünk fel leginkább. Ha eszerint választunk habmatracot, jobban járunk ? és alszunk!