Otthon-Bútor.hu

Még mielőtt elindulnál bútort venni ...

Címoldal Cikkek Bútor vásárlás Irodabútor vásárlás

Gardróbszekrény választás? Mire ügyeljünk?

A gardróbszekrény kiválasztása előtt fontos átgondolni néhány dolgot, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb gardróbot az igényeinkhez, a hálószobánkhoz és persze a pénztárcánkhoz. Íme néhány fontos szempont:

1) Méret és hely: Mérjük le a rendelkezésre álló helyet, ahova a gardróbszekrényt el szeretnénk majd helyezni. Fontos, hogy a gardróbszekrény ne csak beférjen a tervezett helyére, de használhatónak is kell lennie, és a hálószobában való mozgást sem célszerű ha akadályozza.

2) Tárolási igények: Gondold át, hogy milyen ruhákat és egyéb dolgokat szeretnél tárolni majd a szekrényben. Szükséged lesz a hosszú ruhákhoz akasztókra, polcokra, fiókokra vagy cipőtartókra? Minden bizonnyal, na de miből mennyi? Akasztós részből legyen sok, vagy a polcos részeket részesíted előnyben, esetleg a fiókok a fontosak - Az igényeidtől függően válaszd ki a megfelelő konfigurációt.

 

Gardróbszekrény, ruhás szekrény

 

3) Stílus és design: Válaszd ki a szekrény stílusát, színét és designját, hoyg passzoljon a te sítlusodhoz és harmonizáljon a hálószobád és/ vagy az otthonod berendezésével. Lehet, hogy egy modern, minimalista szekrényt vagy épp egy antik stílusút részesítesz előnyben.

4) Minőség és anyaghasználat: Egy gardróbszekrény hosszú távra szóló beruházás, ezért fontos lehet a minőségi anyagok használata és a precíz kivitelezés. Nem egy szerencsés eset, ha már fél év múlva lógnak az ajtók, vagy nem gurul rendesen az ajtó.

5) Ár és a büdzsé: Az előző pontra visszautalva, a minőséget erősen befolyásolhatja a rendelkezésre álló keretünk, hogy mennyit tervezünk, vagy tudunk rászánni a leendő gardróbszekrényünkre. Érdemes előre meghatározni a keretet, hogy ne szúrjunk ki magunkkal egy hirtelen jött érzelmi döntés miatt.

6) Beépített vagy amit magaddal tudsz vinni: Érdemes megemlíteni egy gondolat erejéig, hogy a beépített gardróbszekrényt részesíted előnyben, mert olyan helyre szeretnéd, vagy inkább egy olyan önálló bútordarabot keresel, amit ha költözöl, vagy átrendezed a szobát, lakásodat, akkor tetszőlegesen tudsz mozgatni, vagy magaddal vinni.

7) Extra funkciók: Néhány gardróbszekrény extra funkciókkal is rendelkezik, például tükrök, világítás, csillapítós fiókok, különleges vasalatok, rejtett fiókok, stb. Gondold át, hogy milyen kiegészítők és extrák teszik még praktikusabbá számodra a gardróbszekrényt.

8) Vásárlói vélemények és értékelések: Ha előre gyártott terméket szemeltél ki, olvass utána különböző oldalakon a vásárlói véleményeknek és értékeléseknek. A valós tapasztalatok sokat segíthetnek a jó döntésben.

Miután átgondoltad ezeket a szempontokat, könnyebben megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb gardróbszekrényt. Érdemes több helyen is megnézni és összehasonlítani az lehetőségeket, árakat, mielőtt döntést hozol.


 

Teirodád.hu - íróasztalok és forgószékek raktárról

Bútor és lakberendezési webáruház

 

Hálószoba bútor Hálószoba Gardrób Szekrénysor


Kapcsolódó cikkek

Bútorbolt Orosháza

Bútorbolt Orosháza

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Orosháza
Foglalj helyet a kényelemben! - forgószék és tárgyalószék

Foglalj helyet a kényelemben! - forgószék és tárgyalószék

Mi más illene leginkább íróasztalunk mellé, mint egy kényelmes, csinos forgószék? Bármelyik változatra szavazunk is, nem nyúlhatunk mellé!
Konyhabútor választás előtt

Konyhabútor választás előtt

Amikor konyhabútort választasz, számos tényezőt figyelembe kell venned. Itt van néhány fontos szempont, amelyek segíthetnek a döntésben
Stílus és dizájn - nagyító alatt az elemes bútor

Stílus és dizájn - nagyító alatt az elemes bútor

Mostanság sokan és egyre többen keresnek olyan bútort, ami variálható és könnyen átrendezhető. Ennek az igénynek a kielégítésére tökéletes megoldás az elemes bútor.
3 érdekesség, amit a fenyő ágyról tudnod kell

3 érdekesség, amit a fenyő ágyról tudnod kell

Fenyő ágy többféle színben? Fenyő ágy magas, vagy alacsony lábvéggel? A fenyő ágy, és ami alatta van!