Otthon-Bútor.hu

Még mielőtt elindulnál bútort venni ...

Címoldal Cikkek Bútor vásárlás Irodabútor vásárlás

3 ingyenes lakberendezési program, ha szeretnéd saját magad megtervezni az otthonodat!

 

Sokan vagyunk úgy, hogy fejben hamar össze tudunk állítani egy képet arról, hogy miként fest majd az otthonunk berendezve, de amikor a szoba méreteihez kellene illesztenünk az elképzelt berendezést, akkor csődöt mondunk.

Ilyenkor nagyon jól jön egy ingyenes lakberendezési program, aminek a segítségével fel tudjuk vázolni a szobánkat, otthonunk helyiségeit abszolút méretarányosan és ennek megfelelően be is tudjuk rendezni mindenféle bútorral. Így egyből kiderül, hogy mi hogyan fér majd el élőben is, illetve elfér-e egyáltalán minden bútor, amit már előzetesen beterveztünk.

Ennek a problémának a megoldására levadásztunk 3 ingyenesen is használható online lakberendezési programot.

 

Lakberendeztési program - incovia

 

Lakberendező program - Sweethome

 

A tervezést mindegyik lakberendezési program esetében a szoba formájának és méreteinek beállításával kell kezdeni, illetve némelyik program esetében nulladik lépésként ki kell választanunk, hogy méterben jelenjenek meg a méretek.

Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhetnek az ajtók, ablakok, belső falak, majd azt követően elkezdhetjük bepakolni a bútorokat, amiknek szintén beállíthatjuk a méreteit.

A elkészített lakberendezési tervünket a végén megnézhetjük 3 dimenzióba is, lementhetjük képekben, illetve ki is nyomtathatjuk, bár a nyomtatáshoz némelyik alkalmazás esetében már be kell regisztrálni.

Sajnos nem mindegyik lakberendezési program rendelkezik magyar nyelvű beállítási lehetőséggel, de ennek ellenére az ikonokkal ábrázolt funkciók segítségével így is könnyen kezelhetőek.

 

3 ingyenesen ishasználható lakberendezési program

Icovia Design Edition lakberendezési program
Sweet Home 3D lakberendezés program
Floor Planner alaprajzkészítő és lakberendező program

 


 

Teirodád.hu - íróasztalok és forgószékek raktárról

Bútor és lakberendezési webáruház

 

Nappali Hálószoba Iroda Dolgozószoba Előszoba Étkező Nyaraló Konyha Gyerekszoba


Kapcsolódó cikkek

Bútorbolt Debrecen

Bútorbolt Debrecen

Bútordiszkont, bútoráruház, bútorbolt, bútor Debrecen
Home office, azaz hogyan válasszuk ki a tökéletes irodabútort a dolgozószobánkba?

Home office, azaz hogyan válasszuk ki a tökéletes irodabútort a dolgozószobánkba?

Milyen irodabútor a legmegfelelőbb otthonra? Kényelmes, hatékonyan tudsz mellette dolgozni, és jól néz ki. De mielőtt kiválasztanád azt az irodabútort, ami tetszik, érdemes megvizsgálni még néhány tényezőt.
Hogyan álljunk neki a nappali berendezésének?

Hogyan álljunk neki a nappali berendezésének?

A konyha után (vagy mellett) otthonunk másik legaktívabb helyisége a nappali. Amikor otthon vagyunk, itt töltjük időnk nagy részét. Különösképpen igaz ez akkor, amikor a nappali több funkciót tölt be egyszerre. De mik lehetnek ezek a funkciók, és ...
Lakberendezés webáruház

Lakberendezés webáruház

Tudsz egy jó lakberendezési webáruházat, ahol már vásároltál és meg voltál elégedve mind a termékkel, mind pedig a kiszolgálással?
Puffok és ülőkék - aki a puffot szereti, rossz ember nem lehet

Puffok és ülőkék - aki a puffot szereti, rossz ember nem lehet

Sokan irigylik a társaságban a puffon ülő embert. Hogy miért? Mert lazának tűnik. Egy merev személyiség sosem választaná az ülőkét, inkább hátradől a fotelban ...